asdf

Ki lesz a Marvel legnagyobb varázslója?

Újabb és újabb nevek merülnek fel a Marvel által megálmodott karakter, azaz Doctor Strange szerepe kapcsán.

Stan Lee és Steve Ditko által kitalált szuperhős, a Föld Legfőbb Varázslója, aki a világot fenyegető természetfeletti erőktől és lényektől ment meg minket. Ugyan hivatalosan még nem lett bejelentve a Doctor Strange film megjelenési dátuma, de már megkezdődtek a munkálatok.

doctorstrane_director

Nagy valószínűséggel Scott Derrickson lesz a film rendezője, aki egy képet tett fel Twitter oldalára, amin egy Doctor Strange képregényt tart a kezében az alábbi szövegel: My next movie will be STRANGE. Hivatalos megerősítés egyenlőre nincs, de elég nyílvánvaló, hogy ő fogja dirigálni a filmet.

Ami a lehetséges főszereplőt illeti, rengeteg találgatás és pletyka övezi a kérdést: ki lesz Doctor Strange? Egyes hiresztelések szerint a stúdió Jared Leto-t szeretné megszerezni a leghatalmasabb varázsló szerepére. Az igen megosztó színész a Mielőtt meghaltam című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott.

jared_doctors

Viszont korábban az a hír járta, hogy Johnny Depp-el tárgyal a Marvel. Ám a legfrissebb pletykák szerint két újabb színész neve került a Marvel - Doctor Strange listára: Benedict Cumberbatch, valamint Tom Hardy.

Doctor-Strange-Benedict-Cumberbatch-Tom-Hardy

A projekttel kapcsolatban már így is rengeteg név merült fel: Joseph Gordon-Levitt, Luke Evans, Aidan Gillen, Mads Mikkelsen, Jean Dujardin, Justin Theroux, Patrick Dempsey,Viggo Mortensen.

gordonlevitt_doctors

Ám ezek mind-mind pletyka szintűek. Viszont a rajongók olyannyira be vannak zsongva, hogy Kevin Feige-nek (ő a Marvel Stúdió elnöke) aláírásgyűjtő petíciót indítottak, hogy a Trónok Harca sorozat Lord Baelish-e, Aidan Gillen kapja meg a doktor szerepét.

Úgy tűnik a Marvel a Föld legfőbb varázslójává váló Doctor Strange szerepére nem kis neveket szemelt ki és a lista már így is elég nagy:

docterstrange

A főszereplő kilétét egyelőre homály fedi, de az biztos, hogy a mozi a Marvel Filmes Univerzumának harmadik fázisában kerül majd bemutatásra, eddig úgy fest, Scott Derrickson rendezésében. A film premierjét egyelőre még nem tűzték ki, de könnyen elképzelhető, hogy 2016, esetleg 2017 májusában debütál majd a mágikus szuperhős a vásznon.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon