asdf

Új képek érkeztek a The Imitation Game-ből

Végre új hivatalos képek láttak napvilágot az egyik legjobban várt thrillerből, a The Imitation Game-ből.

Azért is van a várólistánk élén ez a film, mert a direktora az a Morten Tyldum, aki nem is olyan régen a Fejvadászok (Headhunters) című filmet tette le az asztalra, amelynek a főszereplője a Trónok Harca Jaime Lannistere, Nikolaj Coster-Waldau volt. Ráadásul a The Imitation Game színészi garnitúrája is nagyon impozáns, ugyanis olyan nagy hollywood-i sztárok játszanak a filmben, mint Keira Knightley (A Karib-tenger kalózai) vagy Mark Strong (Sherlock Holmes).

theimitationgame_1

A svéd származású rendező ezúttal is egy kiváló képességű színésszel, Benedict Cumberbatch-csel dolgozhatott együtt, aki a brit Sherlock című sorozattal vált világhírűvé. Azóta pedig már olyan nagysikerű hollywoodi blockbusterekben szerepelhetett, mint a Sötétségben – Star Trek vagy A hobbit - Smaug pusztasága.

Benedict Cumberbatch a The Imitation Game-ben egy matematikust, Alan Turing-et alakítja, aki a második világháború ideje alatt abban jeleskedett, hogy német rejtjeles üzeneteket tört fel. A brit színész is elégedetten nyilatkozott a szerepéről, szerinte Alan Turning egy különleges ember volt.

theimitationgame_2

A film várhatóan 2014. november 21-én kerül a mozikba. 

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon