asdf

Roberto Orci szeretné rendezni a következő Star Trek filmet

  • Szerző: P. Kristóf
Az utolsó két Star Trek filmet forgatókönyvíróként jegyző Roberto Orci szeretné rendezni az új trilógia harmadik részét.

Pár év kihagyás után J.J,. Abrams teljesen új életet lehet a Star Trek univerzumába, a korábban csak szűkebb rétegek számára izgalmas történetből igazi kasszasikert faragott. Aztán a Sötétségben - Star Trek című folytatás már a masszív rajongók és a kritikusok elismerését is kiérdemelte, így kézenfekvő volt, hogy folytatják a sorozatot. Aztán a másik nagy űropera közbeszólt, ugyanis Abrams kapta a lehetőséget, hogy megrendezze a legújabb Csillagok háborúja mozit, így nem maradna ideje Kirk és Spock következő kalandjával foglalkozni.

star trek 3

A Paramount ezért úgy döntött, hogy nem szüneteltetik miatta a szériát, hanem keresnek egy új rendezőt a helyére, így már készül is hozzá a forgatókönyv, melyen Roberto Orci, Patrick McKay és John D. Payne dolgozik. A direktori székre eleinte Joe Cornish volt esélyes, de közben ő is elkötelezte magát egy másik projekt mellett, így jelenleg Roberto Orci küzd azért, hogy ne csak írója, de rendezője is lehessen a produkciónak. Abrams állítólag jó ötletnek tartja és lobbizik is munkatársáért, de a stúdió fél rábízni egy ekkora méretű filmet, hiszen ez lenne a rendezői debütálása. Akárhogyis döntenek, egyelőre nem akad vetélytársa, így könnyen lehet, hogy végül tényleg ő kapja majd a megtisztelő lehetőséget.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon