asdf

Star Trek rajongók figyelem: elkészült a 3. rész forgatókönyvének az első vázlata

Nem lehet azzal vádolni Roberto Orci-t, hogy lustálkodna, hiszen amellett, hogy aktívan körmöli a nagy franchise-ok forgatókönyveit (A csodálatos Pókember 2, Transformers), producerként belevágott Anne Rice-könyveinek feldolgozásába is. Emellett pedig aktívan felügyeli a készülő Star Trek 3 munkálatait, amellyel kapcsolatban a minap „nagy” bejelentést tett.

Arról szól a fáma, hogy Roberto Orci befejezte a Star Trek 3 forgatókönyvének első változatát. Ez persze még nem a kész, dolgozható script, csak afféle kidolgozott vázlat, ami felett - remélhetőleg - az írószobában még sokáig fognak kotlani. Roberto Orci egyébként nagyon szívén viseli a trilógiává bővülő franchise sorsát, ugyanis sikerült „kikönyörögnie” azt, hogy ő ülhessen J. J. Abrams helyére a Star Trek 3 direktori székbe, ami egyben a rendezői debütálását is jelenti.

roberto_orci_star_trek_3_script

Bármennyire is negatív légkör veszi körül az író/rendező személyét, azt be kell látni, hogy logikus döntésnek tűnik a stúdió részéről Roberto Orci kinevezése a projekt élére, hiszen végig J. J. Abrams világában pallérozódott, így talán tudja tovább vinni azt a stílust, amit a Star Wars VII. részének a direktora lefektetett. Remélem, hogy beváltja a hozzáfűzött reményeket és tartani fogja az első két rész színvonalát.

Az Enterprise 2016-ban érkezhet a mozikba, a pontos premier dátum még nem ismert.

Megosztás facebookon