asdf

Könnyen sírva fakad a Sötétségben - Star Trek sztárja

HHGyakran nem tudja visszatartani könnyeit a Star Trek Kirk kapitánya, azaz Chris Pine. A jóképű színész bevallotta, hogy a pszichiáterénél ugyanúgy képes sírva fakadni, mint forgatáson egy megrázó jelenetnél, vagy amikor olyan filmeket néz DVD-n, mint a Fel! vagy a Szerelmünk lapjai című romantikus dráma. Pine azt is elárulta a Men's Health című magazinnak, hogy túlzott érzékenysége miatt igazi kívülálló volt az iskolában, társai folyton csúfolták. "Ha az ember kiskorában csodabogárnak érzi magát, azt soha nem lehet kinőni - nyílt meg Chris a magazinnak. - Ma is akkor vagyok nyugodt, ha olyan emberek vesznek körül, akik nem érzik jól magukat a bőrükben, mint én."

A 32 éves színész korábban azt is bevallotta, hogy későn érő típus, és sokat segített neki, hogy hosszú évek óta terápiára jár. "Amikor 22 éves voltam, érzelmileg nagyjából 16 lehettem, aztán a pszichiáterem elérte, hogy jobban megismerjem magam" - árulta el.

Pine számára a filmezés is valóságos terápia lehet, hiszen a Star Trek-sorozatban olyan fiatal űrhajós parancsnokot alakít, aki a megpróbáltatások során felnő a feladathoz, és csapata rátermett vezetőjévé válik. A sorozat legújabb részében, a Sötétségben - Star Trekben egy intergalaktikus terroristával (Benedict Cumberbatch) és hadaival kell megküzdenie.

(Star Trek Into Darkness csütörtöktől a hazai mozikban!)

Uip-Duna

Megosztás facebookon