asdf

Tom Hardy csatlakozik DiCaprio mellé egy új történelmi drámában

  • Szerző: Medve Pál
XIX. századi megtörtént eseményeket feldolgozó dráma érkezik 2015 őszén, Leonardo DiCaprio-val és Tom Hardy-val. A következő év egyik legjobban várt „Oscar” filmjébe most csatlakozott a Sötét Lovag felemelkedésének rosszfiúja, Bane is.

„A” listás színészek előszeretettel csatlakoznak az év végi komolyabb hangvételű mozik hajrájában, – ahogy ezt teszi Leo is évek óta – a legjobb férfi főszereplő Oscar-díj reményében. Alejandro Gonzalez Innaritu bosszú mozija a 'The Revenant', az 1800-as évek elejére repít minket, ahol egy medve vadászat folyamán megtörténik az epikus cserbenhagyás, majd a halált is túlélő hős tűzön-vízen átkelve elindul, hogy revánsot vegyen társain. Az eddigi stáblista alapján egy igen erős Oscar esélyes mozit várhatunk a jövő esztendőben, ugyanis Innaritu már bizonyított a Film Akadémia tagjainak a nyolc évvel ezelőtti Bábelével.
leonardo-dicaprio-660

A forgatókönyvön a mexikói rendező és Mark L. Smith dolgozik, utóbbi életműve meghatározó írásai a nyomasztóbb hangvételű horror-thrillerek  voltak. Ezt párosítva a direktor kimért egyedi történetmesélésével veszettül hangulatosnak tűnik, ráadásul, ha ezt még vegyítjük DiCaprio dráma karakterével szinte tökéletes mixet kaphatunk. Az „A” listás színészek és a szakma által elismert rendező képét a tavalyi Oscar-díjas Emmanuel Lubezki vezényli majd a kinematográf mögül. A „díjhajkurászó” stáb már megvan, meglátjuk, hogyan áll majd helyt az erősnek ígérkező 2015-ös mezőnyben.

Megosztás facebookon