asdf

Tom Hardy szupergonosz lesz!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Tom Hardy legközelebb Christopher Nolan új, hatalmas filmjében, a Dunkirk-ben mint a második világháború egyik legnagyobb csatájának egy hőse, egy vadászrepülőgép pilótája tűnik majd fel, de úgy tűnik, a színész még ennél is szuperebb hős akar lenni.
A Columbia Pictures a héten bejelentette, hogy őt szerződtette új szuperhősfilmje, a Venom főszerepére. Venom – eredeti nevén Eddie Brock – Pókember régi ellensége, de hősként (bár erőszakos, kegyetlen hősként) és gonoszként is fel-feltűnik a Marvel univerzumban: a pókon kívül volt közös története már a Vasemberrel, Deadpoollal, Hulkkal és másokkal is. Egy földönkívüli szimbiótával való találkozásnak köszönheti különleges tulajdonságait, és – különösen az első képregénybeli megjelenéseiben – tényleg nagyon hasonlít Tom Hardy-ra.
tom-hardy-venom-sony
A film, amelyet ősszel kezdenek forgatni 2018 őszén már a mozikba is kerül: a tervek szerint októberben lesz a premierje. A munkával Ruben Fleisher-t, a Zombieland rendezőjét bízták meg, és a rajongók ezzel már be is lőhetik, hogy körülbelül milyen lesz az új szuperhősfilm hangulata. Fleischer filmjei arról híresek, hogy a rendezőjük kiválóan keveri a CGI-jal felturbózott akciót és a sötét humort.

A film nem spinoff lesz, és valószínűleg egy sorozat kezdetét jelenti: ez lesz a Sony’s Marvel Universe első darabja.
 
 
Dunkirk - Hazai bemutató: 2017. július 20.
Megosztás facebookon