asdf

Tom Hardy instagramon hergeli a rajongókat!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Az ősz egyik legnagyobb durranása lehet a Venom, és a producerei valószínűleg éppen ezért igyekeznek addig a legnagyobb titokban tartani a készítése körüli eseményeket.
Hiába, mégis kiszivárog néhány érdekesség a Venom-ról. A főszerepet játszó Tom Hardy például buzgó instagramozó, aki számos fotót közzétett, amelyen ő maga és a stáb különféle részlegei láthatóak.
Venom_TomHardy
Külön kép született Matthew Libatique operatőrrel, a kamerakezelő és a hangcsapattal, mindhez sok-sok köszönöm és „ti vagytok a legjobbak” típusú kommentár került: úgy tűnik, hogy a héten befejeződött az október közepén kezdődött forgatás.
Venom_TomHardy00
Hardy egy korábbi – nagyon gyorsan törölt – instagram bejegyzés azt sejtette, hogy Carnage-dzsel kel majd megküzdenie, akit a starwarsos Riz Ahmed formálhat meg, de ez még csupán a rajongók feltételezése.
tomholland_tomhardy
Az viszont már biztosnak tűnik, hogy Tom Holland (vagyis Pókember) – bár a pókszerkó nélkül – fel fog tűnni a filmben. Ahogy az is, hogy a képeken elképesztően kigyúrtnak látszó Tom Hardy mellet Michelle Williams és Woody Harrelson is szerepet kap Pókember egyik főellenségének saját filmjében.
Venom_jelenetfoto
Venom - Hazai bemutató: 2018 ősz
Megosztás facebookon