asdf

Hugh Jackman a Farkas folytatásáról beszélt

  • Szerző: P. Kristóf
A hónap elején érkezett a hír, hogy Hugh Jackman mégis elvállalná a Farkas folytatását. Az ausztrál színész most nyilatkozott is a szerepről.

Az idén bemutatott Farkas rendezője, James Mangold és a szerep által sztárrá váló Hugh Jackman még egyszer összefognak, hogy tovább meséljék az egyik legnagyobb sikerű mutáns történetét. Most a színész elárulta az EW-nek, hogy nem akarják elkapkodni a dolgot, de már megvannak a történet alapjai.

Hugh Jackman Wolverine

"Nem akarok beleugrani egy következőbe, amíg nem érzem azt, hogy megvannak a nyomós okok még egy filmre. Imádom a karaktert, olyan számomra, mint egy legjobb barát" - árulta el Jackman. "Azt hiszem meg van a lehetőségünk, hogy valami igazán királyat alkossunk, de annak tényleg nagyszerűnek kell lennie. Ez az, amin mindannyian dolgozunk. Tegnap este beszéltem telefonon James Mangold-dal. Van pár igazán menő ötlet, meghalok a vágytól, hogy elmondhassam nektek, de akkor kiadnék egy titkot, ami még nem is alakult ki teljesen."

A jelenlegi állás szerint a Farkas című X-Men film a maga 414 millió dollárjával a franchise második legnagyobb bevételű alkotása, az X-Men: Az ellenállás vége után, amely eddig 459 millió dollárt hozott a konyhára.

Bár a Farkas 2-ről még nem tudni, mikor kezdik el forgatni és hogy mikor kerül mozikba, de addig is láthatjátok még Hugh Jackman-t a mutáns szuperhős szerepében jövőre, az X-men: Az eljövendő múlt napjai című filmben is. 

(X-Men: Az eljövendő múlt napjai - hazai premier 2014. május)

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon