asdf

Nem biztos, hogy keresnek új színészt Logan szerepére!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Megvan, milyen lesz a Farkas nélküli világ. Az X-Men producerei nem beszéltek még arról, hogy mihez kezdenek a Hugh Jackman visszavonulása után támadó űrrel: új színészt keresnek, vagy egy egészen más úton indulnak.

A színész legutóbb határozottan cáfolta, de még az is felmerült, hogy Hugh Jackman meggondolja magát, és visszatér búcsúfilmje, a minden eddiginél vadabb és izgalmasabb Logan – Farkas után – ha másért nem, hát azért, hogy Deadpoollal közös filmben szerepelhessen.

LOGAN_jelenetfoto (03)De úgy látszik, van másik megoldás. James Mangold, a Logan – Farkas rendezőjének egy nyilatkozatából sejthető, hogy a hamarosan a mozikba kerülő, a jövőben játszódó film ugyanis nemcsak Farkasról valamint az öreg és beteg X Professzorról szól, hanem egy új mutánsról, egy kislányról, aki sok mindenben hasonlít az adamantiumkarmú fenevadra.

LOGAN_jelenetfoto (07)"Szerintem, Dafne Keen (az ifjú mutánst alakító 11 éves kislány) nagyon jól játszik. Nagyon kíváncsi volnék, hogy az ő sorsa mi lesz. Ha esetleg készülne róla film, abban szívesen részt vállalnék. Részemről ennek a figurának a megteremtése volt az egyik fontos dolog, amit sikerült hozzáadnom az X-Men univerzumhoz. A kislány tehetséges, és szívesen szerepel. Szerintem, a stúdió is jól járna velünk: de igazából még senki nem dolgozik ezen… csak egy ötlet az egész." – nyilatkozta a film rendezője.

Logan – Farkas/ Logan - Hazai bemutató: 2017. március 2.

Megosztás facebookon