asdf

Deadpool nagyon kampányol Logan-ért

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Farkas legújabb kalandja, a Logan – Farkas egyben az utolsó is lesz – Hugh Jackman számára. A színész búcsúzni jött a figurától, amelynek a világhírét köszönheti, és amellyel az utóbbi 17 éve összenőtt.

Éppen ezért dobott be mindent, amit tud: állítólag ez a film minden szempontból felülmúlja az eddigieket; vadabb, keményebb, kegyetlenebb lesz. És aztán, ha az X-Men készítői úgy akarják, jöhet egy új Farkas és az ő új kalandjai. Vagy mégsem?

LOGAN_jelenetfoto (09)Úgy tűnik, Hugh Jackman megingott – méghozzá azért, mert Ryan Reynolds nagyon erősen győzködi, hogy a Deadpool folytatásában vállaljon el egy szerepet. Hogy pontosan mekkorát, azt még senki nem tudja. És Jackman, aki eddig adamantium szilárdsággal állította, hogy döntése végleges, most mintha kibúvót keresne:

"Kétségtelenül ez volt életem legnagyobb bulija. Itt az ideje lépnem, haver. Most így gondolom. De isten tudja, mit gondolok majd 3 év múlva. Persze azt is tudom, hogy valaki más esetleg átveszi tőlem a figurát. Ez sem zavar. Kivéve, ha Daniel Day-Lewis lesz az új Farkas, és Oscart nyer vele. Az azért bosszantana…"  – nyilatkozta a napokban és hozzátette: "Annyira szeretem ezt a karaktert, mint egy rajongó."

 Logan – Farkas/Logan - Hazai bemutató: 2017. március 2.

Megosztás facebookon