asdf

Az eddigi legdurvább Farkas mozira számíthatunk

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
James Mangold – a 2013-as Farkas-mozi és az új film, a Logan rendezője – azt ígérte a rajongóknak, hogy a legújabb filmjében olyannak láthatják majd az adamantium-fenevadat, amilyennek még soha. És hogy ezt bebizonyítsa, néhány hete New Yorkban tartott egy vetítést rajongóknak és szakmabelieknek.
A film még nincs kész, ezért az első kb. 20 perc nem végleges változatát láthatták azok a szerencsések, akik bejutottak a jól őrzött moziterembe. Az első beszámolók szerint, ez a Farkas egy jóval durvább világ lakója, mint amit a korábbi filmekben láttunk, és a történet hangulata is keményebb, súlyosabb. A jövőben játszódó sztori szerint Farkas csodás gyógyuló képessége szűnni kezd. Limuzinsofőrként dolgozik, arra gyűjt pénzt, hogy a nyugdíjas X professzort biztonságos helyre szállíthassa. Egy titokzatos kislány felbukkanása azonban mindent megváltoztat. Nemcsak azért, amit tud, hanem azért is, akik üldözik. Farkas, a prof és Laura együtt menekül…
Logan_jelenetfoto02
Hugh Jackman először a 2000-es X-Men – A kívülállók-ban bújt Logan/Rozsomák bőrébe. A színész így foglalta össze a film történetét: „A közeljövőben a megfáradt Logan egy mexikói határ közelében található helyen bújkál, ahol a betegeskedő X Professzort ápolja. Logan hiába próbál elbújni a világ és a sorsa elől, önkéntes száműzetésének vége szakad, amikor egy sötét erők által üldözött fiatal mutáns jelenik meg nála."

James Mangold rendező méltó módon akar búcsút venni Hugh Jackman Logan-jétől és ennek érdekében mindent elkövetett. A rendező elismerte, hogy nem voltak tekintettel a korhatárbizottságra: folyni fog a vér, és a szereplők nem tesznek lakatot a szájukra, valamint ígérete szerint a többi szuperhősfilmhez képest kegyetlenebb és fájdalmasabb lesz ez a film, és az elmúlásról fog szólni.
Logan_poster_16E
A fiatal lány Laura Kinney, azaz X-23, aki Logan klónja, tehát hozzá hasonló szuperképességekkel bír. A karakter az X-Men: Evolúció című animációs tévésorozatban tűnt fel, de mozifilmben most láthatjuk majd először, ahogy az őt alakító 12 éves Dafne Keen-t is. "Nem volt könnyű megtalálni azt a 11 éves színésznőt, aki nem egy cukiságbomba, viszont vállalja a kaszkadőrmutatványok egy részét, ráadásul tud spanyolul is." – kommentálta Mangold. 

Logan - Hazai bemutató: 2017. március 2.

Megosztás facebookon