asdf

Jövő tavasszal tombolni fog Farkas

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Az jó ideje nem kérdés már, hogy Farkas visszatér és végre megvan a hivatalos filmcím is, amihez megérkezett az első plakát is.

Hugh Jackman már megígérte a rajongóknak, hogy még egyszer, utoljára megnöveszti a pofaszakállát, felcsatolja az ökléből előcsusszanó adamantiumkarmokat és olyan filmet hoz össze, ami méltó búcsú lesz a figurától, ami világhírűvé tette: látványos, vad és izgalmas történetet ígér ő és James Mangold rendező is.

LOGAN_web_engKözösségi oldlain még azt is elárulta, hogy mi lesz az új film címe: Logan, és a bemutató jövő tavaszra esedékes. Sőt, a bennfentesek azt is sejteni vélik, hogy – Farkashoz méltóan – a stúdió nem törekszik alacsony korhatár-besorolásra, inkább engedi, hogy mutáns hőse kitombolja magát. Azt már vagy egy hónapja tudni lehet, hogy az ellensége Mister Sinister lesz, a 19. századi angol természettudós, akit Apokalipszis tett mutánssá, és – a szintén közzétett plakátképből kiindulva – az a pletyka is igaznak tűnik, hogy egy öregedő Farkas tér vissza jövő tavasszal. Közben megérkezett az első jelenetfotó is, mely X-Professzort (Patrick Stewart) ábrázolja, hamarosan pedig az előzetest is láthatjuk.

LOGAN_2017

Megosztás facebookon