asdf

Hugh Jackman az esélytelenek pártját fogja

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Az ausztrál színész Ellen DeGeneres-nek mesélte ezt el új filmje, az Eddie, a sas kapcsán. A film a sporttörténet legügyetlenebb olimpikonjáról, egy angol síugróról szól, aki folyton elesik, kicsit sem jó abban, amit csinál – viszont a lelkesedése töretlen.

Hugh Jackman, aki a srác különös módszerekkel dolgozó edzőjét alakítja, a tévében elismerte: valaha ő is ilyen esetlen volt. Így udvarolt a feleségének, Deborra-Lee Furness-nek, akivel hamarosan a huszadik házassági évfordulójukat ünnepli.

Eddie_jelenetfoto (2)"Az első színészi munkám idején történt. A Correlli című tévésorozatot forgattuk, én egy kis senki voltam, ő meg a sztár. És nagyon tetszett. De persze, nem mertem neki elmondani, sőt azt is kerültem, hogy szólnom kelljen hozzá. Pár hétbe beletelt, mire összeszedtem a bátorságom, bulit szerveztem, és őt is elhívtam. Néhány pohár után már el mertem neki mondani, mit érzek, és kiderült, nincs ellenére a dolog…" – mesélte a színész. 

Jackman azt mondja, idő múltával egyre jobb és jobb a házasságuk, és minden szerepét, minden sikerét a feleségének köszönhet. Vagyis még az Eddie, a sas-t is…

Eddie, a sas/Eddie the Eagle - Hazai bemutató: március 31.

Megosztás facebookon