asdf

Hugh Jackman lesz az új Pán Péter film főgonosza

A Büszkeség és balítélet rendezője, Joe Wright ezúttal Pán Péter mindenki által ismert történetének az előzményeit meséli el.

Jelenleg több Pán Péter film is készülőben van, de Joe Wright verziója tűnik a legizgalmasabbnak, az ugyanis nem a már jól ismert történetet dolgozza fel, hanem annak előzményeit meséli el a tavalyi év nagy sikeréhez, az Óz, a hatalmashoz hasonlóan. 

A Karib-tenger kalózai sikerét követően egyre divatosabbak a kalózok, így a mesevilág lehetőségeit kihasználva annyi ilyen szereplőt gyúrnak bele, amennyit csak lehet. Így most már az is biztos, hogy Hugh Jackman játsza majd Feketeszakállt, míg Hook kapitányt Garrett Hedlund alakíthatja. Első ránézésre furcsa választás egy 29 éves fiatal színész, mint Pán Péter legfőbb ellensége, de erre a film eddig napvilágot látott sztorija ad magyarázatot.

Hugh Jackman Pán

A történet szerint a fiatal Hook és Péter jó barátok, annak ellenére, hogy a későbbi kapitány Feketeszakáll hajóján szolgál. A főgonosz ezúttal Jackman karaktere lesz, aki miatt a későbbiekben maga Hook is gonosszá válik. Mivel az X-Men filmek sztárja korábban főleg pozitív karaktereket játszott, így már önmagában ez is érdekessé teszi a filmet, 

Az egyelőre cím nélküli Pán Péter film 2015. július 17-én érkezik a mozikba.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon