asdf

Hugh Jackman így készült a kalóz szerepre

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A Joe Wright féle Pán Péter feldolgozásban Hugh Jackman Feketeszakáll szerepében tündököl. A további szerepekben Rooney Mara, Garrett Hedlund, Cara Delevingne és Amanda Seyfried.

jackman_panmovieJohnny Depp azzal tette híressé a Karib-tenger kalózát, hogy olyan őrülten furcsára formálta, amilyen ő maga. Hamarosan új kalóz sztárt köszönthetünk: a Pán kalózkapitánya, Feketeszakáll legalább olyan őrült és szeszélyesen veszélyes, de egyvalamiben különbözik: nem az őt életre keltő színész, Hugh Jackman találta ki.

"Én készültem kalózból. A fiammal átböngésztünk néhány ismeretterjesztő magazint, el is képzeltem magam, milyen leszek, de amikor először találkoztam Joe Wright rendezővel, ő egy egyszerű „nem”-mel felelt a javaslataimra, és megmutatta az iPad-jén, mire gondolt. Ott voltam én, repedezett fehérre púderezve, Marie Antoinette parókájában és XIV. Lajos ruhájában, rengeteg fura ékszerrel… minden ötlete jobb volt az enyémnél. Ezúton is köszönöm, hogy a jelmezesek és sminkesek elvégezték a munkám nyolcvan százalékát: bejövök, és mindenkinek leesik az álla. Játszanom már alig kellett…" – mesélte Jackman a Pán londoni sajtótájékoztatóján.

Pán - Hazai bemutató: 2015. október 22. 

Megosztás facebookon