asdf

Farkas csatlakozhat a Bosszúállókhoz

Hugh Jackman az X-Men: Az eljövendő múlt napjai sajtókörútján árulta el egy interjúban, hogy nagyon örülne neki, ha a karaktere csatlakozna a vásznon a Bosszúállókhoz.

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című legújabb mutánsos képregényfilm a héten kerül mozikba, ezért a film stábja jelenleg a világot járja és a nagyvárosokban ellátogatnak a film díszbemutatójára és interjkat adnak, népszerűsítik a produkciót. Ennek keretében egy interjúban Hugh Jackman, aki korábban azt állította, hogy visszavonul, mint Farkas és inkább komolyabb hangvételű filmekre koncentrálna, elárulta, hogy szívesen csatlakozna akár a Bosszúállókhoz is.

farkas

"Nagyon szeretném Farkast a Bosszúállók tagjaként látni. Ugyanis van egy nagy működési zavar a csapatban, amibe tökéletesen beleillene a karakter. Imádná ezt a közeget." - nyilatkozta a színész.

Amikor 2012-ben a Marvel először hívta össze a Bosszúállókat a vásznon, akkor még rengeteg ellenségeskedés volt a hősök között, ami számos összecsapűshoz vezetett akár a csapaton belül is. Hugh Jackman ezen a vonalon továbbhaladva azt is elárulta, hogy Farkasként melyik szuperhőssel bunyózna legszívesebben egy esetleges közös filmben.

"Szerintem kétségtelen, hogy előbb-utóbb összetűzésbe keveredne Hulk-kal. Ez a két dühvel töltött rosszfiú egy ponton egymásnak esne. Elég szórakoztató lenne. A jelenet leforgatása persze már kevésbé, hiszen én járnék pórul, de végülis Farkas képes meggyógyítani saját magát.

A Bosszúállók képregénykeben Farkas valóban tagja a csapatnak, ahogy Pókember is, de mivel az egész X-Men csapat megfilmesítésének a joga a 20th Century Fox kezében van, Pókember a Sony-nál, míg a Bosszúállók aMarvel tulajdona. A Marvel vezérigazgatója, Kevin Feige korábban elárulta, nem kizárt, hogy ezek egyszer találkozzanak a filmvásznon, de a közeljövőben erre semmiképp nem számítsunk. 

Közben Hugh Jackman közölte a rajongókkal, hogy annyira tetszett neki Az eljövendő múlt napjai végleges változata, hogy mégsem akar visszavonulni, szóval a Bosszúállók harmadik részében, ami 2018. körül érkezhet a mozikba, már simán szerepelhet majd, mint Farkas. Addig pedig érkezik az X-Men: Apokalipszis és egy újabb önálló Farkas film is, így a rajongók a jövőben sem szenvednek majd hiányt kedvenc karakterükből.

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - Hazai bemutató: 2014. május 22.

Bosszúállók: Ultron kora - Hazai bemutató: 2015. május 1.

X-Men: Apokalipszis - Bemutató: 2016. május 27.

Farkas 3 - Bemutató: 2017. március 3.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon