asdf

Görög istennek tartják magukat az X-Menek?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Sorozatokban szerepelni egyszerre jó is, meg rossz is. A jó részét mindenki érzékelte, aki ott volt az X-Men – Az eljövendő múlt napjai (16) (X-Men: Days of Future Past, már a mozikban) premierje körüli sajtótájékoztatók egyikén.

A jó hangulat azt bizonyította, hogy a két fiatal főszereplő, Michael Fassbender és James McAvoy nagyon összebarátkozott. Sőt! A közös munka a régi haverokhoz való visszatérést jelenti számukra.

james_michael_x01

– Olyan ez, mint a gimis osztálytalálkozó – mondta erről Fassbender. – Nincs bemelegítés, azonnal a dolgok közepébe tudunk csapni, mert túl jól ismerjük egymást. Kollégája, a fiatal X professzort játszó McAvoy természetesen egészen másképp látja a visszatérést:

– Az első forgatókönyv nagyon tetszet, de amikor vállaltam, fogalmam sem volt, milyen lesz a második rész. Gondoltam, ha az ócska lesz, mindegy, akkor is eljátszom. Így aztán ez már csak a meglepetés ráadásajándék, hogy ez ilyen szuper.

A színész azt is elárulta, hogy amióta leforgatta az X-Men legújabb, eddig legnagyobb kalandját, úgy tekint magára, mint egy görög istenre.

james_michael_x00

– Nekem az X-Men szereplői mitológiai lények, görög istenek, és én vagyok az egyik főisten köztük. És a görög istenekről háromezer éve mesélnek: valószínűleg az X-Men-t sem kell egyhamar abbahagyni. Szükség van ránk.

Megosztás facebookon