asdf

Az X-Men: Apokalipszis Az eljövendő múlt napjai folytatása lesz

Az X-Men franchise nem pihen, bár még meg sem jelent a legújabb, Az eljövendő múlt napjai alcímet viselő epizód, de már a következő részen dolgoznak. A projekt még nagyon kezdetleges stádiumban van, de Bryan Singer rendező már most rengeteg dolgot elárult róla.

Bryan Singer, az első két X-Men film rendezője és a modern értelemben vett szuperhősfilm megteremtője jelenleg egyszerre két új X-Men filmen is dolgozik. Épp most fejezi be a mutánsok legújabb történetének, a szintén általa rendezett X-Men: Az eljövendő múlt napjainak az utómunkálatait, miközben már dolgozik a következő rész, az Apokalipszis munkacímen forgó film forgatókönyvén is. 

Az X-Men: Apokalipszisről egyelőre nem sokat tudni, de az már biztos, hogy a főellenség ezúttal maga az első mutáns, Apokalipszis lesz, aki az ókori Egyiptomban született és az X-Men: Az elsők fiatal mutánsgárdája fog vele szembeszállni a hetvenes években. 

X-Men Apocalypse

"A mutánsok eredetével is foglalkozik majd. A régmúltra gondolok, az eredetükre és ehhez hasonlókra. Ez egy olyan dolog, ami mindig kíváncsivá tesz, amikor az isteneinkről, a történelmünkről, a csodákról és a különleges erőkről beszélünk." - árulta el az EW magazinnak.

Korábban arról is szó esett, hogy Az eljövendő múlt napjai legvégén, a stáblista után lesz egy jelenet, mely egyenesen a folytatáshoz vezet majd, erről is elárult pár dolgot.

Bryan Singer X-Men

"Még nem döntöttem róla. Valami, ami ebben a filmben történik, az megalapozza majd a következő sztoriját."

A stúdió már azt is bejelentette, hogy nem csak íróként, de rendezőként is visszatér a projektben, azonban  ő még nem döntött.

"Társírója és producere vagyok a filmnek. Tárgyalok a rendezéséről is, de még tart a megbeszélés folyamata. Megpróbáljuk összehozni, összeegyeztetni az időzítést. Nagyon szeretném megrendezni."

 

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - Bemutató: 2014. május 22.

X-Men: Apokalipszis - Bemutató: 2016. május 27.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon