asdf

Mindenki Higanyszálról beszél

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai már a mozikban várja a mutáns film rajongóit. A legújabb X-Men filmben visszatérnek régi kedvencek, és felbukkannak új arcok is.

Hugh Jackman, a Farkas, a két Charles Xavier professzor és Magneto, illetve az Oscar-díjas Jennifer Lawrence, azaz Mystique ismét felveszi a harcot, de most nem csupán az emberek ellen. A legimpozánsabb X-Men mozit látva és megannyi kedvenc mutáns közül mégis van egy olyan, akiről mindenki beszél, ő Higanyszál (Quicksilver) akit Evan Peters testesít meg.

Bryan Singer (a rendező) tavaly ilyenkor döntötte el, hogy szerepeljen QuickSilver karaktere az Eljövendő múlt napjaiban. Érdekesség, hogy véletlenül a karakter egy másik változatát fogják használni Joss Whendon: Bosszúállók: Ultron évei című filmben, amit Aaron Taylor-Johnson fog alakítani. Ám Singer bevállalta, hogy egy vad tiniként jeleníti meg Higanyszálat, akit Farkas és X professzor kér fel, hogy segítsen Magnetot kiszabadítani a legszigorúbban örzött Pentagoni börtönből.

quicksilver_x1

Higanyszál karaktere és lélegzetelállító börtönszöktetése annyira jól sikerült, hogy ez lett a film csúcspontja, ráadásul a pazar jelent közben Jim Croce’1973-as slágere a Time in a Bottle szól, ami zseniális. A jelent üdítő, vicces és lenyűgöző, ami azt mutatja, hogy a legújabb X-Men mozi a nagy költségvetésű akció jelenetekre fókuszált.

quicksilver_x

Ahogy korábban megírtuk, Higanyszál is benne lesz az X-Men: Apokalipszisben,  Singer megerősítette, hogy a karakter sokkal nagyobb szerepet kap a következő X-Men filmben. Sőt!  Már most sokkal jobb ötletei vannak arra, hogyan forgatják majd a leginkább szemet gyönyörködtető jeleneteket, amelyet valószínűleg a nyáron elkezdenek.

X-Men: Apokalipszis - Bemutató: 2016. május 27.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon