asdf

Higanyszál és Skarlát Boszorkány is benne lesz az X-Men: Apokalipszisben

Higanyszál már az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban is fontos szerepet kap, míg mutáns testvére, a Skarlát Boszorkány ebben az epizódban még nem tűnik fel, de a producerek szerint az X-Men: Apokalipszisben már együtt akcióznak majd.

Annak ellenére, hogy a legújabb X-Men mozi csak a héten debütál, már tavaly bejelentették, hogy 2016-ban érkezik a folytatása is, szintén Bryan Singer rendezésében, mely még a mostaninál is grandiózusabb látványvilágot és történetet ígér a rajongóknak. A sztori állítólag az X-Men: Az elsőkből megismert fiatalabb mutánsgeneráció kalandjait követi majd nyomon és Az eljövendő múlt napjai vezeti fel a cselekményét. A cím is utal rá, hogy minden eddiginél nagyobb csatát kell megvívniuk, ugyanis az ősi egyiptomból származó első mutáns lesz az ellenfelük. 

higanyszál

Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy, Nicholas Hoult, Channing Tatum, valamint Hugh Jackman már biztosan benne lesz, most viszont azt is megtudhattuk, hogy Az eljövendő múlt napjaiban bemutatkozó Higanyszál, vagyis Evan Peters is szerepel majd benne, méghozzá a testvére, vagyis Skarlát Boszorkány oldalán, akiről egyelőre nem tudni, ki alakítja majd. 

"Beszéltünk róla, hogy a Skarlát Boszorkányt is belekeverjük a sztoriba, sőt leforgattunk vele egy rövid jelenetet is, de végül kivágtuk a filmből. Ez egy olyan töltelék jelenet volt, ami nem mozgatta előre a cselekményt, ezért hagytuk ki, sok más jelenettel együtt, hiszen olyan filmről van szó, mely eléggé bonyolúlt és így is sok karaktert mozgat egyszerre. Azonban a következő X-Men filmben már biztosan benne lesz." - árulta el Simon Kinberg, az X-Men filmek producere.

A mutáns testvérpár karakterének megelevenítése azért is okoz nehézséget a készítőknek, mert az X-Men filmekkel párhuzamosan a Bosszúállók: Ultron korában is feltűnnek majd, de ott teljesen más koncepcióban és más színészekkel a szerepben.

"Erre egyáltalán nem számítottunk, hiszen nem tudhattuk, hogy szerepelnek majd a Bosszúállókban. Hetekkel azután jelentették be, hogy eldöntöttük, benne lesznek a filmünkben. Aztán még egy jó idő kellett ahhoz, hogy vitává fajuljon köztünk a karakterek hazsnálata mindkét projektben.

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - Hazai bemutató: 2014. május 22.

X-Men: Apokalipszis - Bemutató: 2016. május 27.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon