asdf

2016-ban újabb X-Men film érkezik

  • Szerző: P. Kristóf
Bryan Singer rendező tegnap váratlanul bejelentette, hogy 2016 május 27-én érkezik majd az X-Men: Apocalypse munkanévre keresztelt következő mutánsos mozi.

Az Apocalypse alcím nem a világ végére, hanem az első mutáns nevére utal, aki Egyiptomban született Krisztus előtt 3000 körül és fejlett technológiát használt, hogy örökös hódítóvá válhasson. A karakter legnépszerűbb története az Age of Apocalypse volt, ahol Xavier professzort még azelőtt megölik, hogy megalapíthatna csapatát, helyette egy poszt apokaliptikus, mutánsok uralta világban Magneto irányítja őket.

Apocalypse

Szokatlan ez a nagy sietség, hiszen a Farkas című mozit idén nyáron mutatták be, míg a következő X-Men film majd csak jövő májusban jelenik meg. Azt már biztosan tudni, hogy fontos szerepet kap majd benne az időutazás, így nem lehetetlen, hogy az X-Men: Az eljövendő múlt napjai előkészíti Apocalypse további történetét. Ugyanakkor ezek csak találgatások, a 2016-os filmről a címén és a premier dátumán kívül egyelőre semmit sem lehet tudni.

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - hazai bemutató: 2014. május 22.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon