asdf

Részlet az X-Men: Apokalipszis forgatókönyvéből

Alig ért véget az új mutáns film körüli láz, Bryan Singer máris beletemetkezett a folytatás munkálataiba. Azt korábban már elmondta az új produkcióval kapcsolatban, hogy ezúttal sokkal látványosabb és pusztítóbb X-Men filmre kell számítanunk, mint korábban.

Pedig Az eljövendő múlt napjai sem volt épp „fapados” mutáns-kaland. Ezúttal beszéd helyett inkább megmutatott egy nyúlfarknyi részletet az X-Men: Apokalipszis forgatókönyvéből. Arra még biztosan emlékeztek, hogy a folytatást már az X-Men: Az eljövendő múlt napjai stáblista utáni jelenetében is felvezették. Akkor az egyik legveszélyesebb nemezis, Apokalipszis tűnt fel, aki arra is választ adott, hogy valójában hogyan építették meg a piramisokat.

A nyilvánosságra hozott forgatókönyv részletben szerepel a négy lovas kifejezés, ami Apokalipszis leghalálosabb szolgáira utal. Természetesen a kilétükről vagy a sztoriból semmit nem fedd fel a script, de legalább megnyugtató látni azt, hogy remek ütemben haladnak a folytatás kreatív munkálatai.

Bryan Singer következő mutáns rendezését, az X-Men: Apokalipszist várhatóan 2016. május 27-én mutatják be az amerikai mozikban.  

Megosztás facebookon