asdf

Channing Tatum is benne lesz az X-Men: Apokalipszisben

Channing Tatum kapta Gambit, a szerencsejátékokban utazó mutáns szerepét a következő X-Men filmben.

Gambit karaktere nem idegen az X-Men filmek univerzumában, hiszen Farkas első önálló filmjében már feltűnt, akkor Taylor Kitsch kapta a szerepet, aki rögtön ezután jelezte, hogy szívesen elvállalná a jövőben többször, akár egy önálló filmben is. Most viszont szomorkodhat, hiszen bejelentették, hogy Channing Tatum lesz az új Gambit, aki a 2016-ban érkező X-Men: Apokalipszis című epizódjában fog először szerepelni, de állítólag a színésszel egy saját filmet is terveznek. Ezt a Hollywood Reporter erősítette meg, akiknek az információi szerint már alá is írta a Gambit spinoffról szóló szerződést.

gambit

"Hát tudjátok, Channing egy szélhámos. Ő egy gazfickó, pont mint Gambit és nagyon jól tudja kezelni az akciójeleneteket, ezt mind tudjuk. Nagyon jó szíve van, tudom, mert személyesen ismerem őt, csináltam vele egy filmet is. Szóval szerintem remek Gambit lesz belőle, ráadásul ő is déli, bár nem New Orleans-ból származik, de akkor is déli, átérzi az ottani világot és mint tudjuk, Gambit imádja New Orleanst, szóval ez fontos." - nyilatkozta a döntésről az X-Men filmek producere.

Mindezek mellett azt is megtudhattuk tőle, hogy az Apokalipszis után még egy X-Men filmet terveznek jelenleg.

"Van egy sztorink, amit nagyon szeretnék megosztani veletek, de még nem tehetem. Mindenképpen imádni fogjátok, ezt garantálom. Teljesen más, mint a többi, de imádni fogjátok." - jelentette be elsőként még egy X-Men film érkezését a jövőben.

A Gambit spinoffról egyelőre semmit nem lehet tudni azon kívül, hogy Tatum lesz a főszereplője, de állítólag az Apokalipszis cselekménye vezeti majd fel a sztorit és utána érkezik majd a film. Az is lehet, hogy Hugh Jackman-hez haosnlóan ő is egyszerre forgatja majd le a két filmet, hiszen az ausztrál színész például a Farkas következő részét készíti majd el az Apokalipszissel együtt.

Megosztás facebookon