asdf

Channing Tatum az aggódó férj szerepében

Steven Soderbergh izgalmas thrillere, a Mellékhatások hamarosan a mozikban! Most kiderül Channing Tatum miért is vállalta el az aggódó férj szerepét Rooney Mara mellet, és hogy hamarosan milyen nagy feladat vár a világ legszexibb pasijára.

A People magazin olvasói által a világ legszexibb pasijának kikiáltott  Channing Tatum a Magic Mike után ismét szerepet vállalt Steven Soderbergh filmjében, méghozzá egy provokatív, feszült thrillerben, a Mellékhatásokban (16). 

DSC_4795.JPG

A világ legszexibb pasija egy teljesen új szerepben. Előzetes ITT!

Az Oscar-díjas rendező utolsó mozifilmje nagyon aktuális témát feszeget, a napjainkban sokak által használt gyógyszerekről, a pszichiáter és páciens viszonyáról, és bizony a nem várt mellékhatásokról. Tatum partnerei  a székhez szögező, váratlan fordulatokat tartogató filmben a bájos Rooney Mara, Jude Law, és Catherine Zeta-Jones.

Tatum elárulta egy online oldal újságírójának, hogy bizony nem sokan kopogtatnak az ajtaján olyan szereppel amikor is egyetemet végzett, értelmiségit kell eljátszania, és ez nagyon imponált neki. Bár már akkor igent mondott a rendezőnek, mikor még azt sem tudta, hogy miről is szól pontosan a film. „Nagyon szuper a viszonyunk Stevennel, és bármikor hívna, igent mondanék. Még ha  az egyes számú, vagy a kettes számú pincért kellene eljátszanom, akkor is.” –nevetve mesélte, majd hozzátette. „Persze az aggódó férj szerepe is elég jónak tűnt miután elolvastam a forgatókönyvet. Amúgy is most éjjel-nappal ebben szerepben élek, hiszen hamarosan megszületik az első gyerekem is. Hatalmas élmény lesz!” Persze az újságírók azt a kérdést  sem hagyhatták ki, hogy használ-e most valamilyen gyógyszert , és ha igen, mik a mellékhatásai. A frappáns válasz Channingtől:” Egyszerűen zseniális a gyógyszer mellékhatása, amit most szedek: mindenki úgy néz ki, mint egy szép, színes nyalóka. (nevet)”

A május 9-én mozikba kerülő Mellékhatások megtekintése előtt ajánlott gyógyszerészét, és kezelőorvosát megkérdeznie minden filmrajongónak, és mozinézőnek a nem várt mellékhatások elkerülése végett!

Megosztás facebookon