asdf

Channing Tatum-ot jól helyben hagyták

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A Foxcatcher című film fájt Channing Tatum-nak, ráadásul kétféleképpen is. Egyrészt azért, mert az idei Oscar-versenyben különösen esélyesnek tartott film főszereplőjeként egy válogatott birkózót kellett alakítania.
"A bokszot el lehet szélhámoskodni. Ügyes vágással, sok gyakorlással az ember látszhat filmen kemény bokszolónak úgy, hogy megússza a felvételeket. De a birkózás nem ilyen. Ha jó filmet akartunk csinálni, muszáj volt párszor igazán a földhöz vágniuk engem." - nyilatkozta Tatum. De ez még csak a fájdalom egyik része. A film ugyanis igen keményen néz szembe egy megtörtént, szörnyű esettel: egy kettős gyilkossággal.
Foxcatcher_jelenetfoto (6)
"A sztori is fájdalmas, nemcsak a bunyó. Nagy átéléssel játszottuk, és a nap végére mindig kikészültem. Megtörtént eseményeket elevenítünk fel, de sokat hagyunk a nézők fantáziájára is. A végeredmény szép film lett, de nagyon kemény." - mondta a színész.
Foxcatcher_jelenetfoto (4)
A Foxcatcher főszerepeit Tatum mellett Steve Carell valamint Mark Ruffalo játssza, és érthető az elszántságuk. A rendező, Bennett Miller korábban A pénzcsináló mindkét főszereplőjét (Brad Pitt-et és Jonah Hill-t) Oscar-jelölésig, a Capote-ban Philip Seymour Hoffman pedig egészen a díjig vezette.
 
Foxcatcher - Hazai bemutató 2015. január
Megosztás facebookon