asdf

Kivágták az X-Menből Vadócot

A következő Marvel X-Men várhatóan jövő tavasszal kerül a mozikba. Az X-Men filmekben az Anna Paquin által megtestesített Vadóc jeleneteit kivágták Az eljövendő múlt napjaiból.

Természetesen nem botrány övezi a döntés okait. A rendező, Brian Singer elmondása szerint időbeli korlátok miatt kellett kivágnia a True Blood sztárjának jeleneteit. Paquin mivel alig lett volna látható Vadócként, így nem akkora a bánat.

annapaquin

„A vágásnál láttuk, hogy Anna jelenetei nem nagyon tartoztak a filmhez. Nagyon jó különben, valószínűleg a dvd extra jelenetei között megtalálhatóak lesznek. Mindenképpen meg kellett vágnunk, és sajnálatos módon Anna jelenete volt, ami kikerült. Annak ellenére, hogy tagja volt a stábban, és része volt az egész folyamatnak, nem lesz látható a filmben.” – nyilatkozta a rendező az Entertainment Weekly-nek.

Az Oscar-díjas Paquin így reagált:
„Teljes mértékben megértette. Tudom, hogy mennyire kiábrándító, de ő profi, és tudja, hogy mennek a dolgok, különösen azokkal az anyagokkal mi eshet meg, amiket a forgatás elején veszünk fel.”

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai várhatóan jövő májusban kerül a mozikba.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon