asdf

Pókember a közeljövőben nem lesz Bosszúálló

Sokszor felmerült a kérdés, hogy Pókember miért nem tűnik fel a Bosszúállók filmben, hiszen a Marvel egyik legnépszerűbb szuperhőse. Hasonló a helyzet az X-Men hőseivel, főleg Hugh Jackman Farkasával. Most megtudjátok, miért.

Hugh Jackman korábban nyilvánosan hangoztatta, hogy mennyire szívesen szerepelne együtt a Robert Downey Jr. által életre keltett Vasemberrel, míg Andrew Garfield irigykedve nézte végig a Bosszúállók első részét. Bennük meg van a szándék, de úgy látszik ez mégsem elég ahhoz, hogy összejöjjön a projekt. Ennek egyik oka, hogy a Marvel korábban mindkét képregény megfilmesítési jogait eladta, így közre kéne működniük a Sony-val és a Fox-szal. 

Míg egyik oldalról az X-Men filmek producere, Lauren Shuler Donner érdeklődik a lehetséges projekt iránt, addig a Marvel elnöke, Kevin Feige szerint a közeljövőben erre semmi esély nincs. Avi Arad, A csodálatos Pókember producere szerint pedig egyáltalán nem fog megvalósulni a dolog.

Pókember bosszúállók

"Nem látom, hogy számunkra ebben bármi érték lenne. Úgy gondolom, hogy nagyon jó munkát végzünk Pókember univerzumával. Pókember a világ egyik legismertebb karaktere, nem szorul ilyen apró szerepekre." - nyilatkozta a közös filmek ötletéről.

Ugyanakkor az interjú végén kicsit megváltoztatta az álláspontját, beismerte, hogy alapvetően jó ötletnek tartja, csak a módját kéne megtalálni.

"Valamiféle természetes szövetség...de nem tudok beszélni a Sony-val" - tette hozzá.

Ezek alapján látható, hogy egyik fél sem meri belevágni a fejszéjét ebbe a gigantikus filmötletbe, de egy napon ki tudja, talán mégis összejöhet. Ti örülnétek neki?

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon