asdf

Pókember hatalmas pofont kapott!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Az még hátravan, hogy kiderüljön, milyen az új Pókember-film, a Pókember – Hazatérés, de az máris biztos, hogy az alkotók mindent bevetettek, ami humorban és akcióban elérhető: a főgonosz Michael Keaton, a fő harcostárs pedig maga a Vasember, Robert Downey Jr. – ráadásul úgy tűnik, Tom Holland személyében az eddig legjobb fej pókember szerepel a filmben.
A 21 éves színész imádja a szerepét: bármi, ami Pókemberrel történik, az számára szuper. Még az is, amikor nagyon képen vágják. A színész ugyanis a maszk alatt egy fejkerekeítő sisakot hordott. Ez viszont akadályozta a látásban, és megnehezítette számára a kaszkadőrjelenetek hibátlan végrehajtását.
Pokember_Hazateres_jelenetfoto (7)
"Bocs, de fura alakú fejem van. Úgyhogy a piros-kék maszk alatt hordanom kellett egy sisakot, amitől szimmetrikusabbnak látszottam. Így viszont egyszer kaptam egy akkora pofont a forgatáson, hogy hanyatt estem. El kellett volna hajolnom, be is gyakoroltuk. A kaszkadőr karjára egy hatalmas fémeszköz volt szerelve, azzal adott egy nagyot. Először mindenki megrémült, engem is beleértve: tényleg a csillagokat láttam, de mindegy, az a lényeg, hogy a felvétel állati jól néz ki. Nagyon hiteles! Remélem, bevágják a snittet a végleges filmbe! És ha már ütni kell egy színészt, inkább én kapjak egyet az arcomba, mint Robert Downey, hát nem?– ismerte el az ifjú Pók.


Pókember – Hazatérés/Spiderman: Homecoming - Hazai bemutató: 2017. július 6.
Megosztás facebookon