asdf

Megkezdődött a Bosszúállók forgatása Dél-Afrikában

  • Szerző: P. Kristóf
Tegnap végre megkezdődött a Bosszúállók második részének forgatása, méghozzá a dél-afrikai Johannesburg városában.

Az Independent értesülései szerint tegnap megkezdődött a Bosszúállók: Ultron kora című szuperhősfilm forgatása a dél-afrikai Johannesburg városában. A munkálatok még két hétig zajlanak majd itt, de egyik főszereplő sem vesz részt benne. Ahogy már korábban hírül adtuk, ezt követően Észak-Olaszországba és Dél-Koreába is ellátogatnak majd a készítők, hogy felvegyenek pár jelenetet, de a film nagy részét az angol Shepperton Studios-ban készítik el, ahol a Thor: Sötét világ is forgott. 

Bosszúállók ultron

A hírek szerint a városban található Albertina Sisulu út egy részét lezárták reggel héttől este hétig a forgatás miatt és ez így lesz egész héten, sőt péntektől kezdve több másik utat is le szeretnének zárni. 

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy vendégül láthatjuk a Marvelt." - nyilatkozta Johannesburg polgármestere. "Ez erősíti a város pozícióját, mint jól felszerelt, elsőosztályú filmkészítő központ. Mindezek mellett nagyon jó hatással van a régióra is, hiszen ez egy remek lehetőség, hogy megmutassuk városunkat a világnak."

Bosszúállók: Ultron kora -Bemutató: 2015. május 1.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon