asdf

Visszavonul Hugh Jackman?

A 44 éves színész úgy döntött, hogy visszavonul egy időre és szünetelteti színészi karrierjét. A szexi színész az utóbbi években nem unatkozott, hiszen folyamatosan forgatott.

Hugh Jackman 2011 óta gyakorlatilag megállás nélkül dolgozik. Természetesen ennek az eredménye, hogy a Forbes üzleti magazin legjobban kereső színészeit felsorakoztató listáján a 2012 és 2013 júniusa közt keresett 55 millió dolláros bevételével kiérdemelte a harmadik helyet.

Hugh Jackman

Egy interjúban azt nyilatkozta, most egy időre visszavonul, hogy pihenjen.

"Tartok egy kis szünetet, még nem tudom pontosan mennyit, talán egy évet. A legújabb filmem már zsinórban a negyedik, kezdek nagyon kapzsi lenni" - mondta Jackman.

A hazánkban jelenleg is futó Farkas című film főszerepében, Hugh izmos felsőtestét is megvillantja a női rajongók legnagyobb örömére. A sztár elárulta, hogy számára cseppet sem jelent gondot a meztelenkedés, hiszen ez a szakma velejárója, így gyakran mászkál a színfalak mögött is pucéran. "Vannak srácok, akik szeretnek meztelenkedni, én nem tartozom közéjük, viszont színészként semmi problémám nincs ezzel, ez a munkám része. A színfalak mögött ugyanis a meztelenség éppen annyira normális, mintha ruhát viselnél." - árulta el Jackman.
Megosztás facebookon