asdf

Fanatikus rajongók lopják a Farkast!

Lehet, hogy túl jónak sem kell lenni. A Fox stúdió jelenleg azzal a problémával küzd, hogy a Farkas-hoz (16) (Wolverine, hazai bemutató: július 25.) készült előzetes plakátjaik, túlságosan is népszerűvé váltak.

Az X-Men csapat legerősebb, legvadabb tagjának saját kalandjait bemutató történet nagyrészt Japánban játszódik, ahol Farkas – vagyis a meghökkentően kigyúrt Hugh Jackman – újra találkozik egy régi ismerősével: aki történetesen a jakuza, a japán maffia vezére lett. Ez adott lehetőséget James Mangold rendezőknek, hogy ultramodern és hagyományos, szamurájkardos akciójeleneteket is a filmbe illesszen. A plakáton Farkas sziluettje japán stílusú tollrajként jelenik meg – és nagyon lopják.

poszter2

Amióta a poszter Amerika-szerte megjelent a buszmegállókban, több mint ötven százalékukat pótolni kellett – tudósított a Collider. – A gyűjtők ugyanis teljesen rákattantak a plakátra, és ha tehetik, hazaviszik. A stúdió pedig mit tehetne mást? Új plakátokat nyomat, és talán nem is bánja olyan nagyon, hogy szuperhősének különleges új filmje ilyen látványosan népszerű.

IC Press

Megosztás facebookon