asdf

Amit júliusban érdemes megnézni

Strand, napsütés és szabadtéri programok – leginkább ezekért imádjuk a nyarat. De a forró júliusi napokon se felejtsük el a hűs mozitermeket. A filmforgalmazók idén is kitesznek magukért és tucatnyi jó filmmel várnak minket a mozikban.

Júliusban ismét itt van a legtündéribb animációs film, a Gru folytatása, a nagyoknak ott vannak a Női Szervek, ha magányosan vánszorgunk a moziba, akkor társulhatunk A magányos lovashoz, de a Farkas sebezhetőségét is csekkolhatjuk vagy szellemzsarukká válhatunk. 

Gru 2 (Despicable Me 2)

Bemutató: július 4.

A Gru animációs film folytatását is megkapjuk a nyáron, a Gru 2-ben főhősünket szervezi be a gonoszok elhárítására specializálódott ügynökség, hogy kis sárga minyonjaival együtt segítsen egy újonnan felbukkant ellenség kiiktatásában. Természetesen a tündéri Agnes, Edith és Margo is visszatér a vászonra. 

 

Női szervek (The Heat)

Bemutató: július 4.

Paul Feignek van humora, erre bizonyíték az általa rendezett (de nem általa írt) Koszorúslányok. A Női szervek végtelenül laza és humoros. A a komédiában a merev FBI-ügynököt alakító Sandra Bullock és a túlságosan is harcias zsarut játszó Melissa McCarthy párosán nagyon sokat nevethetünk.

 

A magányos lovas (The Lone Ranger)

Bemutató: július 11.

Az előzetes alapján A magányos lovas egy Johnny Depp és Armie Hammer főszereplésével készült kalandfilm, ami inkább hajaz A Karib-tenger kalózai-filmek világára, mint a 40-es, 50-es években futott amerikai tévésorozat remake-jére. Depp egy indiánt alakít, aki Hammer figurájának segítője lesz az igazságért folytatott, látványos akciójelenetekkel megtűzdelt küzdelemben. Mint a cím is mutatja, az eredetiben ugyan a másik fickó a főhős, de ebben a változatban Depp a főkolompos.

 

R.I.P.D. - Szellemzsaruk (R.I.P.D.)

Bemutató: július 18.

Robert Schwentke képregény-adaptációja a viccesebb végéről közelíti meg a természetfeletti képességekkel bíró hősöket.  Az előzetesből hamar kiderül, hogy egy fergeteges akciókomédiát láthatunk. Ryan Reynolds egy élőhalott zsarut alakít, aki a túlvilágra kerül, ahol Jeff Bridges mellé osztják be szellemzsarunak, hogy elkapják az élők közt rejtőző furcsa lényeket. A sztorit olyan értelmetlen poénokkal dobták fel, mint például, hogy Reynolds figurája az élőknek úgy jelenik meg, mint kínai öregember, míg Bridges dögös szőke macaként járkál holtában.

 

Nagyfiúk 2 (Grown Ups 2)

Bemutató: július 18.

A 2010-es Nagyfiúk folytatása ismét jó hangulatot ígér. A jó barátok mindig jó barátok maradnak. Az öt általános iskolai haver, aki hosszú szünet után egykori kosárlabda-edzőjük temetésén találkoztak újra, és töltöttek együtt egy emlékezetes hétvégét, újra összejönnek. A családok egyre nagyobbak, az apák azonban nem lettek normálisabbak - ismét egy őrült, vad és teljesen agyatlan hétvége várható!

 

Farkas (The Wolverine)

Bemutató: július 25.

Frank Miller Wolverine-képregényéből a forgatókönyvet Christopher McQuarrie írta, aki a Közönséges bűnözők és a Jack Reacher szerzője is volt, a rendezést pedig James Mangold (Észvesztő, A nyughatatlan) vállalta. Az X-Men 3 után játszódó sztoriban saját különleges képességei elől bujkálva egy távoli amerikai kisvárosban húzza meg magát, de érte jön egy lány, aki elviszi Japánba, ahol alkalma nyílik megtapasztalni, hogy milyen, amikor sebezhetővé válik.

A különlegesek közt ő a legkülönlegesebb. A győzhetetlenek között ő a legerősebb. Farkas (Hugh Jackman) vad, magányos, kortalan. Minden sebe azonnal gyógyul, a csontjait adamantiumötvözet teszi törhetetlenné. Ezúttal azonban - hosszú élete során először - mégis sebezhető. 

Megosztás facebookon