asdf

EXKLUZÍV FOTÓK - A kulisszák mögött: Higanyszál

A Rising Sun Pictures kiadta azokat a képeket, melyek X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban Higanyszál legzseniálisabb jelenetének titkait fedi fel.

Nem csoda, hogy mindenki Higanyszálról beszél, hiszen a legemlékezetesebb jelenetek Bryan Singer X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban, kétség kívül Higanyszálé (Evan Peters): a liftben a fóliázás és a biztonsági őrök kifigurázása a Pentagon konyhájában. A lassított felvétel remekül ötvözi az akció és a humor egyvelegét. Higanyszál úgy hasít a konyha egyik végéből a másikba, hogy közben az őröket ide-oda áthelyezi és vicces alakzatba állítja őket úgy, hogy mutáns barátait védi közben. Jim Croce Time In A Bottle dala remek hangulatot ad az egész jelenetnek.

legimpozánsabb X-Men mozit látva nem csak nekünk, de sokaknak az új kedvence: Higanyszál lett (Quicksilver), akit Evan Peters testesít meg.

Nem lesz belőle hiány, ugyanis Higanyszál is benne lesz az X-Men: ApokalipszisbenSinger korábban megerősítette, hogy a karakter sokkal nagyobb szerepet kap a következő X-Men filmben. Sőt!  Már most sokkal jobb ötletei vannak arra, hogyan forgatják majd a leginkább szemet gyönyörködtető jeleneteket, amelyet valószínűleg a nyáron elkezdenek. (X-Men: Apokalipszis - Bemutató: 2016. május 27.)

A Rising Sun Pictures megjelentett néhány zseniális képet, amely bepillantást enged a kulisszák mögé, a fotók remekül részletezik azt, hogy a filmben látottakat hogyan "varázsolták" össze.

A kulisszák mögött: Higanyszál - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

Megosztás facebookon