asdf

Higanyszál az X-Men: Apokalipszis után saját filmet kaphat

Evan Peters Higanyszálként azonnal a nézők kedvence lett, első debütálása a Bryan Singer rendezte X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban volt, akire felfigyelt a 20th Century Fox is.
Bryan Synger másodrendezője Brian Smrz nyilatkozott arról, hogy a karakter egy vicces jelenetet kap az X-Men: Apokalipszisben. Emellett Higanyszál saját filmjét is tervezik. Az eljövendő múlt napjaiban Quicksilver, azaz Higanyszál brilliáns szabadulós jelenetével kivívta magának a figyelmet.
movies-x-men-quicksilverJövő májusban a Marvel az Aaron Taylor-Johnson Bosszúállók: Ultron korában is megjelenik Higanyszál. Így nem megelpő, hogy komoly szerepet szánnak neki, amit a készítők hamar elkezdenének forgatni.

"Azt szeretnék, hogy mielőbb nekilássunk, a forgatókönyvnek meg mindennek. A jövő hónaptól már az új X-Men-en fogok dolgozni, majd az év végétől csak ezzel akarok foglalkozni. Megint lesz egy olyan Higanyszál jelenet, amit alig várok. Igazán jó móka lesz!" - nyilatkozta Smrz.

Smrz, aki aktívan részt vett, és sokat dolgozott Evan Peters lenyűgöző lassított jeleneteinek forgatásán, később heves vita alkult ki közte és a stúdió között azzal kapcsolatban, hogy Peter karaktere elég népszerű-e ahhoz, hogy önálló filmet kapjon. "Már korábban is beszéltünk Higanyszálról. Szeretnék egy Higanyszál filmet készíteni, mert rengeteg érdekes és szórakoztató dolgot rejt magában a karakter. Imádnám, ha egy önálló Higanyszál filmet rendezhetnék, nagyon kedvelem a karaktert."

Bosszúállók: Ultron kora - Bemutató: 2015. május 1.

X-Men: Apokalipszis - Bemutató: 2016 május 27.
Megosztás facebookon