asdf

Jennifer Lawrence nem lesz többé Mystique

Először Nicholas Hoult nyilatkozott arról, hogy az X-Men: Apokalipszis (X-Men: Apocalypse) lesz az utolsó film, amiben Bestia bőrébe bújik. Most Jennifer Lawrence az MTV-nek adott interjújában mondta el, hogy az Apokalipszis lesz az utolsó.

Lawrence a Serena című új filmjének díszbemutatóján jelentette ki az MTV-nek, hogy az X-Men: Apokalipszis lesz az utolsó film, amiben Mystique-ként láthatjuk. Vajon a stúdió végig gondolta, hogy Jennifer Lawrence, aki az egyik legfelkapottabb sztár Hollywoodban, nélküle folytatódjon az X-Men filmek szériái. Nicholas Hoult esetében van esély a visszatérésre, ha felkérik rá, viszont Jennifer Lawrence esete másabb, mivel az X-Men: Apokalipszis lesz az utolsó X-Men film, amelyben Mystique-ként tűnhet fel.
Mystique_jenniferlawrenceA Playlist szerint hamarosan lejár Lawrence szerződése, és valószínűleg a színésznőt a Fox stúdió meg fogja keresni egy visszautasíthatatlanul magas ajánlattal. Kilépése megdöbbentő, hiszen a korábbi pletykák szerint a Farkas mintájára Mystique főszereplésével is önálló film készülne. Nagy sajnálatunkra Patrick Stewart és Ian McKellen sem tér vissza az új mutáns moziba. Az X-Men: Apokalipszis a '80-as években fog játszódni, amit 2016. május 27-én mutatnak be a mozik.

Megosztás facebookon