asdf

Vadóc mégis feltűnik majd az X-Men:Az eljövendő múlt napjaiban

  • Szerző: P. Kristóf
Bryan Singer rendező még tavaly decemberben mondta, hogy az Anna Paquin által megformált Vadóc karakterét kivágták a végleges filmből, de most kiderült, hogy mégis feltűnik majd az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című legújabb mutánsos moziban.

Anna Paquin keltette életre az X-Men csapat Vadóc nevű tagját, egy olyan fiatal mutánst, aki a többiekkel ellentétben átokként tekint képességeire, hiszen ha bárki hozzáér bőréhez, elszívja annak emlékeit, pszichikai és fizikai erejét, ha az illető rendelkezik szuperképességekkel, akkor még azt is képes átvenni egy időre. A színésznő az első X-Men filmben játszotta el először a karaktert és visszatért a két folytatásban is, így evidens lett volna, hogy ha Bryan Singer rendező visszatér a franchise-hoz, akkor ő is ismét részese lesz a történetnek és így is volt eltervezve. Tavaly decemberben azonban bejelentették, hogy bár valóban leforgattak vele pár jelenetet, kénytelen kivágni a kész filmből.

vadóc

„A vágásnál láttuk, hogy Anna jelenetei nem nagyon tartoztak a filmhez. Nagyon jó különben, valószínűleg a dvd extra jelenetei között megtalálhatóak lesznek. Mindenképpen meg kellett vágnunk, és sajnálatos módon Anna jelenete volt, ami kikerült. Annak ellenére, hogy tagja volt a stábban, és része volt az egész folyamatnak, nem lesz látható a filmben.” – nyilatkozta a rendező az Entertainment Weekly-nek a sajnálatos döntésről.

Ugyanakkor megérkezett a végleges előzetes, melynek végén a szemfüles rajongók észrevették, hogy a neve továbbra is szerepel a stáblistán. Ezt követően a 20th Century Fox is bevallotta, hogy valóban sikerült megoldást találniuk arra, hogy a jelenetét beletegyék a filmbe, de csak nagyon rövid ideig lesz látható, így akár egy gyors cameora is számíthatunk tőle. 

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - Hazai bemutató: 2014. május 22.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon