asdf

James McAvoy idősebb és kopasz lesz a következő X-Men filmben!

A James McAvoy által alakított X Professzor a következő X-Men filmben egyre jobban fog hasonlítani idős énjéhez. Fodrászhoz sem kell majd nagyon járnia.
mcavoy_xprof
Ugyan még nem sokat tudni az X-Men: Apokalipszis címmel ellátott Marvel csodáról, de az már biztos, hogy az 1980-as években fog játszódni. Most James McAvoy nyilatkozott szűkszavúan, de egyértelmű utalást tett arra, hogy kopasz lesz és leginkább a képregények Charles Xavier professzorára fog hasonlítani. "Idősebb leszek és azt hiszem a hajamat is elveszítem végre." - mondta a színész. Valahogy így kell elképzelni:
xmen_first_class11_
Simon Kinberg társ-író, társ-producer és a rendező Bryan Singer korábban már annyit elárultak, hogy az X-Men: Az elsőkben megismert karakterek köszönek majd vssza. James McAvoy, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Jennifer Lawrence és Evan Peters egész biztos visszatér majd, de az eredeti felállásból (fiatalabb kiadásban) feltűnik majd Ciklon, Küklopsz, Jean Grey és talán Nightcrawler, és jó eséllyel Gambitre is számíthatunk (akit Channing Tatum megformálásában láthatunk). 
 
 Az X-Men: Apokalipszis 2016 május 27.-én érkezik a mozikba
Megosztás facebookon