asdf

Belőlem nem lesz Macaulay Culkin vagy Justin Bieber!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Több ezer jelentkező közül választották ki és határozott elképzelései vannak Garrett Hedlund-nak, a Pán című film egyik főszereplőjének.

Furcsa érzés lehet egy tizenkét évesnek: egy százmillió dolláros film főszereplője, Cara Delevingne és Garrett Hedlund a jó haverja, Polo Ralph Lauren-nek modellkedik, és – pirulva bár – nem tagadja, hogy kicsit beleszeretett Rooney Mará-ba. Ő Levi Miller, aki Pán Pétert alakítja az új, szuperlátványos Pán-ban.Garrett Hedlund_panmovieGarrett játszott együtt Lindsay Lohan-nel az Anya, lánya, unokája című filmben, de ismerős lehet az Úton című filmből vagy az Angelina Jolie által rendezett Rendíthetetlen-ből. Az ausztrál srácot több ezer jelentkező közül választották ki. A próbafelvételek először helyben, majd Angliában és Los Angelesben zajlottak: végül a rendező, Joe Wright hívta fel, hogy közölje vele a jó hírt – ő lesz Peter. Ezután már csak ki kellett iratkoznia az iskolából, hét hónapra Angliába kellett költöznie, és meg kellett tanulnia angolosan beszélni, valamint parancsszóra sírni.

"A forgatás előtt döglött meg a kutyám. Ha szomorú jelenetet forgattunk, rá gondoltam. Meg arra, hogy nem akarok gyereksztár lenni. Belőlem nem lesz Macaulay Culkin vagy Justin Bieber!" – mesélte a színész, akiért máris rajonganak a lányok.

Pan - Hazai bemutató: 2015. október 22.

Megosztás facebookon