asdf

Hugh Jackman szenvedett az első X-Men film forgatásán

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Hugh Jackman búcsúzni készül. Legalább is Farkas figurájától. A színész régóta riogatja rajongóit azzal, hogy nem játssza el többet az X-Men csapat egyik legnépszerűbb karakterét

Úgy tűnik a Logan tényleg az utolsó lesz. Cserébe a színész azt ígéri, különleges, minden eddiginél nagyobb szabású lesz a finálé; és az előjelek szerint vad is – az alkotók végre nem ragaszkodnak az alacsony korhatár-besoroláshoz.

Logan_jelenetfoto_2A búcsú egyúttal a nosztalgiázás ideje is, ami nem csoda: Jackman neve majd 20 éve fonódik össze Farkaséval.

"Az első X-Man forgatásán nagyon szenvedtem. Az volt az első amerikai filmem, és nagyon be voltam ijedve. Ideges voltam, feszült. A teljesítményem? Átlagos lehetett. Megúszásra hajtottam, reméltem, nem veszik észre, és ez is elég lesz… de igazából nem volt az. Azóta persze még az amdamantium is keményebb lett. Jackman a legnagyobb sztárok egyike, és már a harmadik, csak neki szánt spin-offban mutatja meg, milyen nagyon jó színész. És ezúttal még az is kiderül, hogy milyen nehéz sorsot tartogat a mutánsoknak a jövő…" – vallotta be a színész.

Logan - Hazai bemutató: 2017. március 2.

Megosztás facebookon