asdf

Több folytatásnak is kitűzték a bemutatóját

  • Szerző: P. Kristóf
Több nagy sikerű film folytatásának és feldolgozásának a premierjét jelentette be a 20th Century Fox.

A hét elején adtuk hírül, hogy a Farkas című szuperhősfilm folytatása csak valamikor az X-Men: Apokalipszis után érkezhet, ezt most hivatalosan meg is erősítették, ugyanis a James Mangold által rendezett film 2017. március 3-án kerül a mozikba. A mutánsok rajongóinak addig sem kell nélkülözni Hugh Jackman karakterét, hiszen addig még kétszer is láthatjuk őt, egyszer idén májusban Az eljövendő múlt napjaiban, egyszer pedig a korábban említett Apokalipszisben 2016-ban. 

X-Men

Az Amerika Kapitány folytatásához hasonlóan a Fantasztikus Négyes legújabb verziójának is hatalmas bizalmat szavazott a Marvel, hiszen még be sem mutatták a filmet (sőt jelen esetünkben még a forgatás sem kezdődött el), máris bejelentették a következő részt. Ez továbbá megcáfolja azokat a pletykákat, melyek szerint kirúgnák a film egész stábját, hiszen a munkálatok nemsokára megkezdődnek és az első rész bemutatóját sem tolták arrébb. A Fantasztikus Négyes első részét 2015. június 19-én láthatjuk majd, míg a folytatás 2017. július 14-én érkezik. Ezen kívül a Marvel még egy premiert jelentett be, de ahhoz egyelőre nem tartozik hivatalosan megerősített film, így jelen pillanatban rejtély, hogy mi debütál majd 2018. július 18-án.

Fantastic Four

A Ha/Ver és az X-Men: Az elsők rendezőjének legújabb, The Secret Service című filmjét pedig előbbre hozták, így 2015. tavasza helyett már idén, pontosabban október 24-én mozikba kerülhet az alkotás. Ez is egy képregényadaptáció lesz, de szuperhősök nélkül, ugyanis egy öreg titkos ügynökről szól, aki visszavonulva elkezdi edzeni fiatal tanoncát. Az eddigi hírek szerint igazán nagy szabású produkció lesz, feltűnik majd benne Lady Gaga, David Backham, Elton John, Colin Firth, Michael Caine, Samuel L. Jackson, Taylor Swift és Adele is. 

Secret Service

A képregényfilmek mellett a studió megerősítette még a Liam Neeson és Luc Besson nevével fémjelzett Elrabolva sorozat harmadik részének premierjét is, melyet 2015. január 9-től vetítenek majd. A trilógiává bővülő történetben visszatér majd az összes főbb karakter, így Neeson oldalán ezúttal is látható lesz Maggie Grace, Famke Janssen és Jon Gries is. 

Taken 3

A jelenleg a bibliai Mózes történetét feldolgozó Exodus-on dolgozó Ridley Scott következő filmjének premierjét is kitűzték, a rejtélyes projekt 2016. március 4-én érkezik majd, míg Paul McGuigan legújabb Frankenstein adaptációja 9 hónapos csúszással 2015. januárja helyett csak október 2-án jelenik meg. 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon