asdf

Újabb Sin City: Ölni tudnál érte jelenetképek

Újabb jelenetképek érkeztek az idei év egyik legjobban várt produkciójából, a Sin City: Ölni tudnál érte című filmből.

A Sin City - A bűn városa című film 2005 egyik legnagyobb durranása lett, hiszen a Robert Rodriguez és a képregények megalkotója, vagyis az élő legendának számító Frank Miller rendezte mozi minden korábbi alkotásnál különlegesebb lett, a maga szokatlan látásmódjával, sötét hangulatával és elképesztően mocskos stílusával filmtörténelmet írt. A történet azonban tovább folytatódik a Miller által megalkotott lapokon, így kétség sem férhetett hozz, hogy a vésznon is tovább szövik a bűnös lelkek sztoriját. Erre azonban közel tíz évet kellett várniuk a rajongóknak, pedig már az első rész bemutatását követően elkezdtek rajta dolgozni. Eleinte a megfelelő forgatókönyv elkészítése telt sok időbe, ugyanis Miller nem csak a korábbi anyagokból dolgozott, hanem külön a filmhez írt még új Sin City történeteket, amire közel tíz éve nem volt példa. Aztán nehezen találtak finanszírozót a forgatáshoz, hiszen egy elég költséges látványvilágú és rengeteg sztárt felvonultató, ugyanakkor rizikós filmről van szó, de 2012-ben végre elkezdődött a forgatás és 2013. októberére írták ki a bemutatót, ezt azonban el kellett halasztani, helyette Machete gyilkolt a mozikban, szintén Rodriguez tálalásában. 

A film cselekménye a jelenlegi információk szerint négy részből áll. Az első az Ölni tudnál érte című szegmens, melyben az első részben Clive Owen által alakított figurát ezúttal Josh Brolin személyesíti meg és régi barátnőjén próbál segíteni, vagyis Eva Green-en, hogy leléphessen brutális, millirádos férje mellől. Aztán kiderül, hog a nő tervei jóval gonoszabbak és összetettebbek. A következő ugyanabban az időben játszódik, mint amikor Bruce Willis megküzdött a sárga rohadékkal, de ezúttal Mickey Rourke Marv nevű karakterének történetét meséli el, aki egy autópályán tér magához, körülötte pedig mindenki halott, ő viszont nem emlékszik semmire. Az első eredeti történetnebn Jospeh Gordon-Levitt, egy megrögzött szerencsejátékos megpróbálja a saját módján legyőzni a város leggonoszabb emberét, de véletlenül mást támad meg és a dolgok rosszabbra fordulnak. Az utolsó, szintén eredeti törtpénetben pedig Jessica Alba próbálja túltenni magát Bruce Willis öngyilkosságán és bosszút esküszik a sárga rohadák korrupt szenátor apja ellen. 

A filmben ezúttal is óriási sztárgárda gyűlt össze, a Bűn városában dorbézol majd Jessica Alba, Mickey Rourke, Rosario Dawson, Eva Green, Joseph Gordon-Levitt, Juno Temple, Jaime King, Josh Brolin, Bruce Willis, Ray Liotta, Jamie Chung, Marton Csokas és még Lady Gaga is.

Sin City: Ölni tudnál érte - Hazai bemutató: 2014. augusztus 28. 

Sin City: Ölni tudnál érte - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon