asdf

Bruce Willis újra a Sin City-ben!

A 2005-ös Sin City, avagy a bűn városának első felvonásában ugyan meghal Hartigen, de úgy tűnik Bruce Willis visszatér a folytatásba.

Robert Rodriguez, a film rendezője elárulta, hogy a  Sin City – A bűn városa című film folytatásába a Sin City: A Dame To Kill For-be Bruce újra magára ölti John Hartigan szerepét. Hozzátette: „Bruce visszatér, ismét láthatják majd.". Frank Miller-rel közösen készíti a mozit.

bw_sincity

A rendező arról is eleresztett néhány utalást, hogy az Eredet sztárja, Joseph Gordon-Levitt pontosan milyen szerepet is kap a film noir-ihlette történetben – „Ez egy új karakter. Egy szerencsejátékost alakít, egy nagyon öntelt szerencsejátékost, aki Sin City legnagyobb gonosztevőjét a saját pályáján akarja legyőzni. A stábban rajtuk kívül olyan hírességek lesznek, mint Jeremy Piven, Juno Temple, Ray Liotta, Josh Brolin, Christopher Meloni és Dennis Haysbert. A filmre 2013 októberéig kell még várniuk a rajongóknak, de a készítők szerint biztosan nem csalódnak majd, mivel a produkció 3D-ben érkezik majd a mozikba, amihez James Cameron kamerái is hozzájárulnak.

“A 3D-t még nem használták úgy, mint ahogy mi fogjuk. James Cameron és Vince Pace legújabb kameráit fogjuk használni. Most jönnek le a gyártó sorról. Úgy néznek ki, mit a Ferrárik. Gyönyörűek. Kicsit, kompaktak, de ugyanakkor gyorsak. Nem lassítanak le minket egy kicsit sem.”

A film tervezett bemutatója: 2013. október 4.

Megosztás facebookon