asdf

Sin City: Ölni tudnál érte - Új TV-spotok

  • Szerző: Medve Pál
A galaxis őrzői után augusztus egyik legjobban várt premierje a Sin City: Ölni tudnál érte új TV-spotokat kapott. A rövid, kisképernyőkre szánt előzetesekben Eva Green terrorizálja a Basin city mocskos városát.

Robert Rodriguez szűk tíz éve nem alkotott sikeresnek mondható nagyképernyős produkciót, pontosabban a Sin City szent első eposza és a Grindhouse: Terrorbolygó expolitation tisztelgése óta, azonban most visszaállíthatja régi reputációját a hónap közepén megjelenő Bűn városa folytatással. A rendezést ismét Frank Miller, a képregény szellemi atyja felügyeli, így bizakodhatunk egy hasonlóan sikeres folytatásban.

 SinCity_foto (9)

Az új TV-spotok Eva Green ördögi karakterére helyezik a hangsúlyt, a bevállalós színésznő most sem rest a textilt ledobni (Penny Dreadful sorozat, 300: A birodalom hajnala) ezért a férfi nemnek várós lehet a retinatompító sötét mozi. Frank Miller vizualitása Rodriguez erőszakkal teli stílusával már egy remek egyveleget alkotott a 2000-es évek első évtizedének közepén, reméljük az összhatás most is pozitív eredményt képez, és a képregény hardcore rajongói sem fognak csalódni. A hányattatott antihősök zúzdája augusztus 21-én érkezik a hazai mozikba!

Megosztás facebookon