asdf

Megérkezett a Sin City 2. magyar plakátja

  • Szerző: P. Kristóf
Machete után idén Robert Rodriguez másik nagysikerű filmje is megkapja folytatását, ugyanis augusztusban jön a Sin City: Ölni tudnál érte.

Az eredeti tervek szerint már tavaly mozikba került volna, de végül közel egy évvel elhalasztották a premierjét. Így a rajongóknak és a mozifanatikusoknak kilenc évet kellett várniuk, hogy újra ellátogathassanak a bűn városába. A film végül augusztusban érkezik majd, de most végre megtekinthetitek az első magyar plakátját.

Sin City 2

Úgy látszik, hogy Robert Rodriguez hívásának nem lehet ellenállni, hiszen már a Machete gyilkol stábjához is elképesztő színészgárdát szedett össze, még Mel Gibson és Lady Gaga is feltűnt benne, de ha lehet még önmagát is felülmúlja a Sin City folytatásával. Jessica Alba, Mickey Rourke, Bruce Willis és Rosario Dawson is visszatér, de ezúttal Joseph Gordon-Levitt, Josh Brolin, Lady Gaga, Ray Liotta és Eva Green is feltűnik majd a filmben. 

Egyelőre nem tudni, mikor érkezik a film első előzetese, de az már biztos, hogy 2014. augusztus 22-én kerül majd a hazai mozikba. 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon