asdf

Bruce Willis váltja Arnold Schwarzeneggert!

A tavalyi év sikertelen Die Hard 5.-je után Willis úgy nyilatkozott, hogy bele fáradt John McLean szerepébe és az akcióhős karakterbe.

Jelenleg viszont tárgyalásokat folytat Simon Brand akció-thrillere, a Captive főszerepét illetően. 2011-ben még Arnold Schwarzeneggerrel tervezték a főszerepet, ám a színész végül visszalépett.

 bruce willis_captive

A történet szerint Kale McKenna egy Brazíliában élő amerikai ingatlanfejlesztő, akit elrabolnak annak reményében, hogy egy pénzes zsákot kaptak el és egy Sao Paulo-i hulladéklerakó telepen tartanak fogságban. Egy speciális detektívcsoport ered az ügy nyomába. A híresztelések szerint a szuper zsaru megtestesítésére felmerült Nicolas Cage és Jason Statham neve is. Egyelőre nincs hivatalos információ a szerepről.

A Captive várhatóan valamikor 2015-ben landol a mozikban. A forgatás márciusban veszi kezdetét. Reméljük újult erővel tér vissza McLane, vagy leaglábbis hasonló dinamikát ad majd Willis a filmnek, mint a Die Hard első három részében.

Bruce Willist legközelebb a Sin City: A Dame to Kill For-ban láthatjuk. Robert Rodriguez rendezésében Willis mellett visszatér Jessica Alba is.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon