asdf

Schwarzenegger szerint fantasztikus lesz az új Terminátor

  • Szerző: P. Kristóf
A negyedik részben nem vett részt, mert még politikai karrierjével volt elfoglalva, de mióta nem Kalifornia kormányzója, azóta visszatért a filmezéshez, így Arnold Schwarzenegger egyértelműen igent mondott a Terminátor ötödik részére.

Egy közönségtalálkozón mesélt a testépítés királya legújabb filmjéről és néhány részlet mellett azt is megtudhattuk, hogy nagyon lelkes a folytatást illetően. 

T5

"Április elején vagy végén kezdünk el forgatni és négy-négy és fél hónapot vesz majd igénybe. New Orleans-ban dolgozunk majd főleg, de egy kis része San Franciso-ban és Los Angeles-ben is foroghat. Már nagyon várom, hiszen mint tudjátok, amikor legutoljára Terminátor film készült, akkor még Kormányzó voltam, így abban nem vehettem részt, de visszatértem és nagyon izgatottak, hogy benne leszek a filmben. A forgatókönyv fantasztikus, így nagyon várom már a filmet." - árulta el rajongóinak az osztrák akciósztár. 

A Terminátor: Genesis egy teljesen új trilógia nyitódarabja lesz, melyben Arnold mellett Emilia Clarke, Jason Clarke és Jai Courtney is feltűnik majd. A forgatókönyvet Laeta Kalorgridis és Patrick Lussier írta, melyből Alan Taylor rendezi meg a filmet. 

Terminátor: Genesis - Bemutató: 2015. július 1.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on. 

 

Megosztás facebookon