asdf

Jai Courtney lesz Kyle Reese a Terminátor: Genesis-ben

  • Szerző: P. Kristóf
Jai Courtney lesz John Connor édesapja, vagyis Kyle Reese a legújabb Terminátor filmben.

A választás nem okozott senkinek meglepetést, ugyanis a színész neve már januárban felmerült a szereppel kapcsolatban, de akkor még Sam Reid, Wilson Bethel és Boyd Holbrook is esélyes volt rá. Számos tesztfelvételt követően a múlt héten azonban már csak Courtney és Holbrook maradt versenyben, melyből végül a fiatal ausztrál színész került ki győztesen. Courtney-t legutóbb a Die Hard ötödik részében és az Én, Frankenstein-ben láthatta a hazai közönség, míg idén A beavatott és az Unbroken című mozikban szerepel majd.

jai Courtney

Kyle Reese karaktere az első filmben tűnt fel, ő volt az a katona, akit azért küldtek vissza a jövőből, hogy megvédje Sarah Connor-t, majd végül több lett, mint testőr, ő maga lett az ellenállás vezérének, John Connor-nak az apja.

Vele együtt így már lassan kezd összeállni a stáblista, hiszen visszatér az eredeti és egyetlen Terminátor, azaz Arnold Schwarzenegger, míg John Connor-t Jason Clarke, édesanyját pedig Emilia Clarke alakítja majd. 

A film sztorijáról egyelőre szinte semmit nem lehet tudni, de a színészválasztás arra enged következtetni, hogy egyszerre játszódik majd a jövőben és a múltban. Ezt az magyarázza, hogy a Sarah Connor-t játszó Emilia Clarke mindössze 26 éves, míg a fiát alakító Jason Clarke 40 fölött jár. 

A filmet Alan Taylor rendezi, aki tavaly a Thor: Sötét világ-gal bebizonyította, hogy mennyire ért az sci-fik és az akciók világához, míg a forgatókönyvet Patrick Lussier és Laeta Kalogridis írta. A Terminátor: Genesis 2015. július elsején kerül a mozikba.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! 

Megosztás facebookon