asdf

A Terminátor másképp öregszik

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
James Cameron a Terminátor 5-ről nyilatkozott, és elmondta, hogy miért játszhatja hitelesen a 67 éves Arnold Schwarzenegger a Terminátort a sorozat következő részében.

A filmet nem Cameron rendezi, de kreatív tanácsadóként részt vesz az elkészítésében, azon a jogcímen, hogy ő jegyzi a kultikus első és második részt.terminator5_genesys_arnolds

Az már eddig is közszájon forgott, hogy a T-800-as Terminátor is öregszik, hiszen élő szövetet visel a fémvázon, amit nem kímél az idő vasfoga. A Terminátor azonban Cameron szerint mégis másképp halad a korral, mint az emberek, mert az ő szövete tartósabb. Cameron a Deadline filmes portálnak azt is elmondta, hogy a Terminator: Genisysben a halálosztó az emberek között reked a huszadik században, mert nem tud visszatérni a saját idősíkjába. Mivel az agyát vezérlő processzor lehetővé teszi, hogy intellektuálisan és érzelmileg is fejlődjön, a T-800-as egyre emberibb tulajdonságokat ölt. Schwarzeneggernek tehát ezúttal módja lesz arra, hogy számot adjon karakterszínészi tehetségéről.

Terminator: Genisys - Hazai bemutató: 2015. július

Megosztás facebookon