asdf

Arnold Schwarzenegger a legnagyobb arc a világon! (videó)

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Mindig is kiváló volt a humora Arnold Schwarzeneggernek, és a minap sem hozott szégyent magára e tekintetben. Július 2-án kerül a hazai mozikba a legújabb Terminator mozi, de Arnie nem a filmje miatt bohóckodott.

Teljes Terminátor-szerelésben állt be viaszbábunak a hollywoodi Madame Tussauds panoptikumban, és hagyta, hogy a rajongók odabújjanak hozzá fényképezkedés céljából. Aztán hirtelen átölelte őket, amitől a frász jött mindenkire, aki csak a közelben tartózkodott. Ezzel a mókának még nem volt vége. Arnie nekivágott Hollywood utcáinak, és a szembejövő ártatlan gyalogosokat erre szólította fel: Jöjj velem, ha kedves az életed! Ez a mondat minden Terminátor-filmben elhangzik, a legújabb epizódban, a Terminator: Genisysbenazonban már Sarah Connor (Emilia Clarke) mondja a meglepett katonának, Kyle Reese-nek (Jai Courtney), akit az ő megmentésére küldtek vissza a jövőből.

A terminátoros tréfában az a legszebb, hogy Arnie nem a saját új filmjét népszerűsítette, hanem egy jótékonysági alapítványt, amely értelmes iskola utáni elfoglaltságokat szervez a diákoknak.

Ezek után félve állhatunk a Terminátor bábu mellé a panoptikumban...

Terminator: Genisys - Hazai bemutató: 2015. július 2.

Megosztás facebookon